Skip links
Home » Volg je hart (dat klopt altijd) 💜

Volg je hart (dat klopt altijd) 💜

Ik heb een belangrijke beslissing genomen! Het was geen makkelijke beslissing maar wel noodzakelijke. Door de (onverwachtse) zorg voor mijn ouders is mijn baan als schuldhulpverlener bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp niet meer te combineren met mijn eigen bedrijf Financiële Coaching Nederland. Bij beiden banen heb ik het gevoel tekort te schieten en ik kan je vertellen dat is niet lekker werken.

Ik heb goed nagedacht waar ik het meeste energie van krijg en blij van wordt. En ik kwam tot de conclusie dat dit het werken voor mijn eigen bedrijf is. Ik kan hier mijn hart volgen en al mijn kennis, creativiteit en passie in kwijt.

Dus….. ik heb gekozen voor Financiële Coaching Nederland! Dit betekent dat ik 1-8-2023 afscheid ga nemen van mijn baan als schuldhulpverlener en de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Vanaf augustus ga ik actiever op zoek naar nog meer werkgevers die hun werknemers mijn diensten willen aanbieden. Want wie wil er niet tevreden werknemers zonder stress van financiële zorgen!

Uiteraard ga ik mijn dienstverband bij de gemeente nog afronden en uitgebreid afscheid nemen van al mijn lieve collega’s.

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!