Skip links
Home » Waarom FCNL

De vier kernwaarden van FCNL

Snel overzicht

Een overzicht maken is niet zo moeilijk. Snel en kritisch analyseren waar het knelt en waar de winst te vinden is wél. Dat is de kracht van FCNL. We brengen ook de vaak verborgen achterstanden in betalingen in beeld. Daardoor zijn er later geen verrassingen en is het plan van aanpak helder, realistisch en vooral haalbaar.

Creatief maatwerk

FCNL beoordeelt snel welke route ingezet moet worden voor het beste resultaat. Daarbij gaan we er vanuit dat elke cliënt en elke financiële situatie uniek is. Creatief denken en plannen is dus noodzakelijk, maatwerk leveren is onze standaard. En zelfs als er echt geen ruimte is om iets af te lossen, kan bemiddeling van FCNL grote impact hebben. Zoals een constructief overleg met de werkgever regelen of het bespreken van alternatieve mogelijkheden om bepaalde kosten te verminderen. Soms is een complete herfinanciering in de vorm van een lening handig, soms is directe aflossing beter, vooral als de schuldeiser daardoor de schuld verlaagt. Ook kan het netwerk van de cliënt zelf worden aangesproken en ingezet. Uiteraard in goed overleg.

Openminded

FCNL velt geen oordeel. Life-events kunnen veel impact hebben en onhandige keuzes maken we allemaal wel eens. Daarom oordelen we nooit, maar blijven we betrokken luisteren en proberen we samen een werkbare oplossing te vinden. Eentje die voor de werknemer zo goed aanvoelt en zo goed past, dat het een samen-gemaakt, maar zelf-gekozen traject wordt.

Wie-wat-hoe-waar?

Het wiel opnieuw uitvinden doen we niet, cliënten écht helpen of laten begeleiden door getrainde en ervaren professionals, dát doen we wel. Dankzij de jarenlange ervaring heeft FCNL veel eigen kennis, maar ook een groot netwerk van ervaren en gespecialiseerde professionals opgebouwd. Komen we ergens niet meteen uit? Dan weten we wel bij wie we waarvoor moeten zijn en daar plukt u de vruchten van.

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!