Skip links
Home » Referenties

Referenties

Hier staat FCNL voor!

Referentie van: Hanneke Huurman

“Specifieke kennis en kunde!”

“Financieel coachen vraagt om heel specifieke kennis en kunde en een goede aansluiting bij de hulpvrager. In onze samenwerking met Financiële Coaching Nederland zien we dit uitstekend ingevuld. We zijn heel blij met Fanny en met de samenwerking!”

Geschreven door: Hanneke Huurman van Schuldbemiddeling Nederland

Referentie van: Anoniem

“Het overzicht was al hemels!”

“Ik had bij veel verschillende winkels en bedrijven rekeningen open staan, waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag. Rekeningen en herinneringen liepen dwars door elkaar heen en ik vulde het ene gat met het andere. Toen me ook dat niet meer lukte durfde ik de post niet eens meer open te maken. Fanny heeft alles uitgezocht en stelde een herfinanciering voor. Ik wist eerst niet wat ze bedoelde, maar ik heb nu gewoon één overzichtelijke lening die ik langzaam kan aflossen. Wat een opluchting! Ik zie weer wat er gebeurt met mijn geld en ben niet meer bang voor de post.”

Geschreven door: anoniem (bekend bij FCNL)

Referentie van: Toine van Boxtel

“Maatwerk: daar blinkt FCNL in uit!”

“Wij werken met Fanny samen om onze in- en externe medewerkers te begeleiden op het gebied van schulden. Soms maakt ze een uitgebreid plan van aanpak, een andere keer blijkt een snelle persoonlijke analyse al voldoende om het tij te keren. Als iemand interesse heeft of wanneer wij denken dat een van onze mensen door haar echt geholpen kan worden, dan brengen we ze met elkaar in contact. Fanny pakt het gehele proces verder zelf op en levert subliem maatwerk. Op deze manier heeft ze al meerdere van onze mensen kunnen helpen, soms al voordat het echt uit de hand zou lopen. En dat is natuurlijk precies waarvoor we het doen!”

Geschreven door: Toine van Boxtel, Business consultant bij Pro Industry

Referentie van: Irene Lansdaal

“Administratief supersterk en óók nog leuk!”

“Ik heb ooit heel prettig met Fanny samengewerkt. Zij was toen consulent schuldhulpverlening in Den Haag. Toen ik jaren later mijn eigen bedrijf had en daarin een ondersteuner zocht, heb ik daarom direct contact met haar gezocht. En wéér verliep de samenwerking geweldig. Zij is administratief supersterk, is een kei in het out-of-the box denken en heeft daarnaast ook nog warme en hartelijke persoonlijkheid. Ik kan Fanny zeker aanbevelen voor financiële coaching. Zij neemt mensen echt een zorg uit handen!”

Geschreven door: Irene Lansdaal, eigenaar van Solvitas

Referentie van: Anoniem

“Ik kan zelfs weer wat sparen!”

“Het was zo’n zooitje op mijn bankrekening. Ik heb meerdere werkgevers en vanwege die verschillende en wisselende inkomende en uitgaande geldstromen had ik geen helder overzicht in mijn financiën. Op cruciale momenten had ik gewoon te weinig geld en wist ik ook niet wanneer er weer wat binnenkwam. Fanny en ik hebben samen naar mijn inkomsten en uitgaven gekeken en nu is me echt duidelijk wat er daadwerkelijk gebeurt. In het eerste gesprek hebben we meteen een besparing gerealiseerd. Het bleek dat ik hoge kosten had aan verzekeringen die veel goedkoper konden. Door de coaching van Fanny beheer ik mijn financiën efficiënter en heb ik inzicht gekregen in waar mijn geld naar toe gaat. Ik spaar nu zelfs een leuk bedrag per maand: mijn doelen komen eindelijk weer in zicht!”

Geschreven door: Anoniem (bekend bij FCNL)

Referentie van: Anoniem

“Ik schaamde me rot…”

“Tijdens en na mijn scheiding heb ik een paar stomme beslissingen genomen. Ik gaf bijvoorbeeld nog steeds hetzelfde uit, terwijl mijn inkomen was gehalveerd. En ik zat zo diep, dat ik mezelf vaak troostte met lekker eten, leuke kleding en zelfs een keer een vakantie. Voor mijn gevoel stond ik van de ene op de andere dag ineens ruim € 12.000 rood. Toen ik bij mijn werkgever moest aankloppen voor een voorschot op mijn salaris, kreeg ik dat, onder de voorwaarde dat ik met Fanny van FCNL ging praten. Ik schaamde me rot, maar ze gaf me juist het gevoel dat ik goed bezig was, omdat ik om hulp had gevraagd. Fanny was begripvol, nooit boos of minachtend en maakte het gemakkelijk voor me om over geld te praten. Samen hebben we mijn financiën helemaal opnieuw ingericht naar mijn nieuwe leven. En nu ik geen geldzorgen meer heb, realiseer ik me pas echt wat een energievretend stressmonster dat is… Het gaat nog niet goed met me, maar wel al stukken beter. Dankjewel Fanny!”

Geschreven door: Anoniem (bekend bij FCNL)

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!