Skip links
Home » Werknemers

Werknemers

FCNL zorgt voor rust en overzicht

Ben je werknemer of zzp-er en heb je vragen of (groeiende) financiële problemen? Kun je bijvoorbeeld niet alle rekeningen meer betalen of zorgt de energierekening voor problemen? Heb je geen spaartegoed om iets op te vangen, of gaat jouw financiële situatie op korte termijn drastisch veranderen, waardoor je je nu al zorgen maakt over de toekomst?

Wacht dan niet te lang met hulp vragen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. Wij adviseren en begeleiden je bij het afwikkelen en herorganiseren van jouw schulden. FCNL biedt een totaaloplossing voor de aanpak van jouw schuldenproblematiek. Klik hier om te lezen hoe FCNL werkt.

Ons doel: Rust ervaren in jouw inkomsten en uitgaven. We zetten alles overzichtelijk op de rit en ondersteunen jou met inzicht en advies. Zodat jij zelf een betere baas wordt van je eigen geld en verder kunt met je leven.

FCNL weet dat iedereen wel eens een minder verstandige keuze maakt. We vinden dat iedereen altijd recht heeft op een tweede, derde en zelfs een vierde kans. Met de juiste inzet kunnen we er samen voor zorgen dat je weer zicht krijgt op een leven zonder financiële problemen.

‘8% van de huishoudens heeft problematische schulden.
Uit schaamte en onwetendheid wordt vaak pas laat hulp gezocht: gemiddeld na 5 jaar, met gemiddeld € 43.000 aan betalingsachterstanden en schulden, bij gemiddeld 14 schuldeisers.’

Chronische stress kan je veranderen

Sociale problematiek en aanhoudende geldzorgen werken door in ons gedrag. In de afgelopen jaren is wetenschappelijk bewezen dat chronische stress er de mede oorzaak van kan zijn dat onze hersenen tijdelijk minder goed functioneren. Heb je aanhoudende (geld)stress dan kan dat zich uiten in een of meerdere van de onderstaande voorbeelden:

  • Je komt steeds vaker je afspraken niet na en je snapt niet goed waarom
  • Je hebt een korter lontje en reageert sneller emotioneel
  • Je leent geld of koopt regelmatig iets, waar je achteraf spijt van hebt
  • Je leeft meer bij de dag en neemt minder doordachte beslissingen
  • Je kunt vaker dingen vergeten, bent snel afgeleid.

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!