Skip links
Home » Blij met LINDA foundation!💜

Blij met LINDA foundation!💜

Wie denkt dat armoede alleen bij gezinnen met een uitkering voorkomt heeft het mis. Ik kom regelmatig armoede, frustratie en verdriet tegen bij gezinnen waarbij de ouders hard werken maar er onder de streep weinig overblijft voor boodschappen en de kinderen. Dit is voor de ouders erg lastig maar ook voor de kinderen zwaar. Natuurlijk ga ik altijd op zoek naar mogelijkheden om het besteedbaar inkomen zo hoog mogelijk te maken en bedenk elke keer passende oplossingen op maat. Zo kijk ik kritisch naar het inkomen en de uitgaven en helpt een werkgever soms met een herfinanciering of kan ik zelf betalingsregelingen treffen. En wanneer de schulden problematisch zijn begeleid ik de werknemer naar schuldhulpverlening via de eigen gemeente.

Hoe onwijs fijn en fantastisch is het dat ik intermediair mag blijven namens Financiële Coaching Nederland bij de LINDA foundation. Ik heb in de loop van de jaren al regelmatig gezinnen blij gemaakt door ze aan te melden.

Super bedankt LINDA foundation voor het vertrouwen! Op naar nog vele jaren samenwerken!

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!