Skip links
Home » Hoe het begon!💜

Hoe het begon!💜

Het is een jaar geleden dat ik de samenwerkingsovereenkomst tekende met Pro Industry (landelijk uitzendbureau). Via Irene Lansdaal (Solvitas) werd ik voorgesteld aan de directie van dit bedrijf. Na een paar gesprekken bleek er een goede match te zijn. Pro Industry was op zoek naar een invulling voor het maatschappelijk ondernemen wat hun uitzendkrachten en werknemers beter en sterker zou maken. Ik was op zoek naar een werkgever die mij de kans wilde geven als startende ondernemer om al mijn ervaring en expertise over schuldhulpverlening, financiën en coaching in te zetten.

Wat was ik trots en blij dat ze mij deze kans wilde geven! Na het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst is “Financiële Coaching Nederland” officieel gestart en zichtbaar geworden met een mooie website (met dank aan Justin van Dongen JKC media).

Het afgelopen jaar heeft Financiële Coaching Nederland waardevolle en bijzondere dingen voor uitzendkrachten en werknemers gedaan. Zo heeft FCNL mensen inzicht en overzicht gegeven in hun inkomen, uitgaven en geleerd hoe ze kunnen sparen. Ook is FCNL druk geweest met schulden inventariseren, contact opnemen met schuldeisers, betalingsregelingen treffen en plannen bedenken voor een toekomst zonder schulden. En soms was het aanmelden bij schuldhulpverlening noodzakelijk. Verder heeft FCNL een woningontruiming kunnen voorkomen en voor iemand beschermingsbewind aangevraagd bij de rechtbank. Voor een aantal mensen doet FCNL (tijdelijk) budgetbeheer en het is leuk om te zien hoe goed dit werkt en hoe snel er financiële rust is.

Bijzonder om te vermelden is dat Pro Industry een aantal keer heeft besloten een lening te verstrekken om schulden te betalen. Wat een top werkgever!

Bij alle hulp die FCNL geeft is te zien dat stress aanzienlijk verminderd en mensen weer in hun kracht komen. Dat maakt het werk zinvol en geeft energie.

FCNL is op zoek naar werkgevers als Pro Industry ook willen samenwerken. En dan vooral naar werkgevers die hart voor hun werknemers hebben en willen helpen om ze financieel gezond te maken. Dit is voor werkgever en werknemer een win/win situatie!

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!