Skip links
Home » Blijf wijs💜

Blijf wijs💜

Leuk interview in de Margriet Extra van deze maand en vooral de rol als “de expert” spreekt mij aan. Na 30 jaar ervaring op heel veel verschillende functies op het gebied van schuldhulpverlening in het Sociale Domein past deze rol als “de expert” mij prima. Ik voel al een tijd een verlangen om al mijn kennis te delen en door te geven aan een volgende generatie. Dan denk ik aan opleiden/begeleiden van financiële coaches voor FCNL maar ook aan als gastdocent aansluiten bij opleidingen/trainingen over budgetcoaching, financiële coaching of schuldhulpverlening. Ideeën of suggesties hierover zijn welkom!

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!