Skip links
Home » Altijd een beetje maand over aan het einde van je geld?💜

Altijd een beetje maand over aan het einde van je geld?💜

Sinds kort doet Financiële Coaching Nederland voor werknemers en particulieren budgetbeheer. Veel mensen hebben nooit geleerd hoe om te gaan met geld en/of zijn het overzicht kwijtgeraakt. Financiële Coaching Nederland helpt je graag om weer overzicht en financiële rust te krijgen!

Hoe werkt het? We maken samen een overzicht van het inkomen en de uitgaven en daarna een plan wat nodig is (wekelijks of maandelijks) voor het leefgeld (boodschappen, benzine ed) en welk bedrag er gespaard kan worden. Als er achterstanden zijn treffen we een betalingsregelingen.

Ook kijken we samen kritisch naar het inkomen en uitgaven. Zijn de toeslagen (juist) aangevraagd? Is er misschien recht op kwijtschelding? Zijn er dubbele verzekeringen, een verzekering van een telefoon die allang niet meer in gebruik wordt is of is er juist een verzekering nodig?

Financiële Coaching Nederland beheert (tijdelijk) de vaste lasten rekening en maakt wekelijks of maandelijks geld over naar de leefgeldrekening en de spaarrekening. Op deze manier komt er snel overzicht in je financiën, weet je waar je aan toe bent en ik kan je verzekeren DAT GEEFT RUST!

Financiële Coaching Nederland doet dit minimaal een half jaar en leert je hoe je dit zelf kunt doen zodat je het na een jaar of anderhalf jaar zelf de regie weer hebt over je rekeningen. Het liefst met een goedgevulde spaarrekening zodat er weer geld is voor onvoorziene uitgaven en leuke dingen te doen!

Wil je dit ook? Of ken je iemand die dit zou willen? Neem dan contact met mij op! Wellicht wil je werkgever hieraan (mee) betalen. Want werkgevers van Nederland worden niet blij van het vragen om voorschotten en werknemers met financiële zorgen en stress!

“Fanny weet gewoon heel erg veel van financiën en het omgaan met schulden. Ook de aansluiting bij onze werknemer is top!”

Chat openen
Welkom bij Financiële Coaching Nederland 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!